GEEN RECHT OP LOOPBAANCHEQUES? 


Ik geloof in levenslang ontwikkelen zodat je altijd in je ideale job zit. Maar die ontwikkelingsrichting duidelijk krijgen is niet altijd evident.


Want al voldoe je niet aan de voorwaarden om loopbaancheques aan te vragen, toch kan je behoorlijk worstelen om duidelijkheid te krijgen over wat jij nu écht wil.

Daarom kan je ook zonder loopbaancheques bij mij terecht om je toch professioneel te laten begeleiden.


Zo kan jij ook jouw ideale job ontdekken en vooral ook realiseren.Haal weer energie, voldoening en plezier uit je werk!Mijn aanbod voor jou om je te laten begeleiden in je professionele ontwikkeling:LOOPBAANTRAJECT

Het traject is op maat en dus vertrekken we sowieso van wat jij nodig hebt. Het bevat alleszins deze bouwstenen:


 • Een overzicht van jouw talenten, jouw kernwaarden, wat jij belangrijk vindt en wat jij precies wil. Eventueel de rode draad in de veelheid. Al deze elementen samen vormen het ontwerp van je ideale job of jouw ondernemersdroom.
 • Samen stellen we een actieplan op met de concrete stappen om je doel te bereiken.
 • Hoe je twijfels of obstakels die je tegenkomt kan tackelen.
 • Allerlei concrete tips en tools in functie van wat jij nodig hebt in jouw zoektocht: optimaliseren van je CV, sollicitatiegesprek voorbereiden, ...  SESSIE

  Soms heb je even iemand nodig die jou onvoorwaardelijke aandacht geeft. 

  Als je het even niet meer weet, vastgelopen bent, voor een keuze staat, vooruit wil, klaargestoomd wil worden voor een sollicitatiegesprek.

  Of wil brainstormen, even wil sparren of je eigen idee concreet wil maken.

  In een diepgaande sessie van meerdere uren of een halve dag, help ik je aan duidelijkheid zodat jij weer verder kan.